loading
Jeste li rezervirali svoj termin pregleda?
Kontaktirajte nas

Oftalmološka ordinacija

Optika Glavić

Optika Glavić

U novom prostoru zgrade dubrovačke Poliklinike Glavić nalazi se i moderno opremljena Optika Glavić koja nudi veliki izbor dioptrijskih naočala.   Bogata ponuda omogućuje svakom kupcu pronalazak idealnih naočala ovisno o obliku lica, željama i potrebama kupca.

Celine, Tom Ford, Christian Dior, Boss, Gucci, Marc Jacobs, Ray Ban, Diesel, Emporio Amani, Miu Miu i ostali poznati brandovi u službi boljeg vida pobrinuli su se za različite boje i oblike koji svima odgovaraju i osvježavaju svaku odjevnu kombinaciju.

Veliki izbor dioptrijskih okvira i kvalitetnih leća olakšat će kako starijima, tako i i djeci nošenje prvih naočala.

Suradnjom s Carl Zeiss AG tvrtkom koja je međunarodni predvodnik na području optike, optika Glavić se oslanja na više od 160 godina iskustva i vodećih inovacija u različitim područjima optike. Svi važni proizvodi certificirani su ISO 9001:2008 te Zeiss zadovoljava visoke Europske standarde, potvrđene CE cetifikatom na svakom pakiranju oftalmičkih leća. Zeiss proizvodi oftalmičke leće vrlo visokih i zahtjevnih doktorskih nalaza s mogućnostima različitih zaštitnih slojeva.

Sa Zeissom je zagarantirana dostatnost oftalmičkih leća i u budućnosti. Također kupcu je omogućeno vrijeme prilagodbe te testiranja oftalmičkih leća. Zeiss jamči ugraviranom "Z" oznakom da su leće visoke kvalitete, kao i svojim uređajem i terminalom kojim osigurava potrebnu preciznost.  Naime, uređaj mjeri sve potebne parametre ugradnje i predlaže najbolje rješenje za svaku osobu posebno, u skladu s odabranim okvirom.

Vizija Zeiss tvrtke je pružiti proizvode i usluge koje nadilaze visoke zahtjeve potrošača te osigurati kontinuiran proces razvoja maksimalne kvalitete. 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

W3Schools